Lichtadvies

Lichtadvies

Verlichting is zoveel meer dan een centraal lichtpunt in een ruimte plaatsen en het geschikte armatuur vinden. De verlichtingsmogelijkheden zijn vandaag de dag enorm uitgebreid. Kortom, voor elke specifieke nood of wens, bestaat er een geschikte lichtoplossing.

Hanglampen, wandlampen, vloerlampen, tafellampen, indirecte verlichting of spots. Er bestaan tal van mogelijkheden maar wat is nu de juiste keuze? Bestaande armaturen vervangen door LED of enkel de lichtbronnen vervangen? Halogeen, LED, wattage, lumen, kleurtemperatuur, lux, CRI…

Zie je door de bomen het bos niet meer? Onze lichtarchitecten hebben de nodige kennis in huis en begeleiden je graag in de bijzondere wereld van het licht. Je staat versteld wat je met licht allemaal kan. Klop bij ons aan voor lichtadvies en we vinden samen de geschikte oplossing!

Twijfel niet om contact op te nemen, graag tot jouw dienst.

1. LICHTADVIES

Tijdens een advies-of kennismakingsgesprek geven we tips waar je best rekening mee kan houden. Welk licht is functioneel en wat is voor jou de ultieme sfeerbeleving? Wat zijn de verschillen in LED? Wens je verlichting die je kunt dimmen? De professionele lichtadviseurs van Lightfactory zijn dagelijks met licht bezig en geven jou graag (vrijblijvend) handige tips en weetjes.

2. LICHTCONCEPT

Door het ruime assortiment aan armaturen is het kiezen van de geschikte lichtbron niet eenvoudig. De volgende vraag “waar moet dit geplaatst worden” is evenzeer van belang. De lichtarchitecten van Lightfactory luisteren naar jouw wensen en noden, overlopen de situatie en afwerking van de ruimte waarna ze aan de slag gaan met het uitwerken van een lichtconcept. Een lichtconcept bevat zowel de positie van de lichtpunten als de functie van de voorgestelde armaturen. Het resultaat is een origineel en creatief concept, gebaseerd op jouw wensen en noden. Bovendien ontvang je een gedetailleerde offerte die aansluit bij jouw budget. Hiervoor maken we graag een afspraak want een klant is bij ons immers geen nummer. Persoonlijk contact dragen we hoog in het vaandel.

Vraag nu jouw lichtconcept aan en ontvang 15% korting gedurende 2 jaar.

3. LICHTPLAN

Dromen worden werkelijkheid en het concept krijgt vorm. Het lichtplan bevat – naast een lichtconcept – een volledige technische uitwerking. Denk hierbij aan Inbouwmodules, pleisterkits, boordiameters, uitsparingen, waar worden de leddrivers geplaatst? Wat willen we graag dimmen? De antwoorden op deze vragen worden mét de nodige instructies en afmetingen voor de installateurs in een gedetailleerd plan gegoten. Een lichtplan is een hapklaar professioneel plan; jouw dromen worden werkelijkheid.

Vraag nu jouw lichtplan aan en ontvang 15% korting gedurende 2 jaar.