Over Lightfactory

Over Lightfactory

Licht doet leven, welkom bij Lightfactory.

Al meer dan 25 jaar delen wij onze passie voor licht. Zowel particuliere als zakelijke klanten zijn bij ons aan het juiste adres om meer uit hun licht te halen. Ons professioneel team van lichtarchitecten en lichtspecialisten zorgen op basis van jouw noden en wensen voor een optimale lichtbeleving

In onze speciaalzaak kun je terecht voor een uitgebreide collectie van verlichtingsarmaturen. Zowel de internationale topmerken als de iets minder gekende merken laten zich hier van hun beste kant zien. In de showroom bundelen we verschillende stijlen; van de strakke functionaliteit van Puur en het huiselijke gevoel van Cozy tot de authentieke materialen van Rustiek. Zowel particuliere als zakelijke klanten, (interieur)architecten én installateurs zijn van harte welkom om met Lightfactory kennis te maken.

Wat maakt Lightfactory zo bijzonder? Een particuliere of zakelijke klant, een groot of klein project, voor Lightfactory zijn persoonlijk contact, creativiteit en passie essentiële elementen. Deze drie troeven combineren we met onze eigen professionele plaatsingsdienst. Zo zorgen we ervoor dat we steeds vernieuwend en origineel uit de hoek kunnen komenén onze klanten van A tot Z kunnen helpen.

Lightfactory is gevestigd in de dorpskern van Kermt – Diestersteenweg 127 – bij Hasselt. Vlakbij afrit 27 Hasselt West en op 10 minuten verwijderd van Ikea en het stadcentrum van Hasselt. Tegenover ons is SjoenSjoewn gevestigd en naast ons juwelier Nobilis. Parkeren kun je bij ons voor de deur.