Nieuws

AJ Mini table, nieuw in de showroom

 

Arne Jacobsen is geboren en getogen in Kopenhagen. Hij studeerde in 1927 af als architect aan de Koninklijke Deense Kunstacademie in Kopenhagen. Na zijn afstuderen werd hij voor zijn eerste baan aangenomen bij het kantoor van de stadsarchitect van Kopenhagen. Slechts twee jaar later begon hij zijn eigen bureau. Arne Jacobsen is een wereldberoemde Deense, modernistische architect. In Denemarken, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zijn talrijke gebouwen van zijn hand te vinden.

 

 

Meshmatics chandelier

Whoever sets eyes on the Meshmatics Chandelier will never guess what hides behind its sophisticated exterior… Inspired, Rick Tegelaar elevates the nature of humble wire netting by developing a machine and set of tools to model it with accuracy. The full potential of this thin and flexible material is then stretched and captured within three layers of beauty.

Uma sound lantern

De revolutionaire UMA Sound Lantern herdefinieert de draagbare lantaarn voor de hedendaagse tijd. Het is een combinatie van de ultramoderne Warm Dim LED-technologie met 360 graden high surround sound. UMA biedt een unieke draagbare licht + geluidservaring, naadloos geïntegreerd in een opvallend elegant ontwerp. UMA koppelt aanraakgevoelige volumeregeling met een intuïtieve bedieningsknop voor het volledige bereik en beschikt over een Bluetooth-verbinding om audio van de hoogste kwaliteit draadloos vanaf elk mobiel apparaat te streamen. Met het oersymbool van de lantaarn en de warmte van een kampvuur, is UMA het perfecte middelpunt voor sociale bijeenkomsten en intieme momenten binnen en buiten.

Customised lighting sculptures

Brand van Egmond is een Nederlands merk voor lichtontwerp en een internationale trendsetter in exclusieve handgemaakte decoratieve verlichting.

Het merk en de studio werden in 1989 opgericht door William Brand, met als enige doel kunst zonder beperkingen te creëren.

Vanuit de basis in Naarden zijn ze actief in meer dan 90 landen, met een klantenkring variërend van Royals tot Rappers. Verschillende toonaangevende luxe merken zoals Chopard, Neuhaus en Louis Vuitton hebben de verlichtingssculpturen van Brand van Egmond tot een deel van hun retailidentiteit gemaakt.